Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi professionele zangeres zoekt pianist/ gitarist om mee op te treden

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 76x bekeken

Hallo muzikant, Ik ben op zoek naar iemand die thuis is in de Jazz en Cubaanse muziek om samen veel op te treden. Rustige jazzy muziek met een toefje rustige latin. Een tres speler is buitengewoon welkom.;-) Stuur me een mailtje als je geïnteresseerd bent met daarin je ervaring en je telefoonnummer dan praten we er verder over. Omgeving Arnhem- Nijmegen

Marijke Bruin

Startende Deathmetal/Blackmetal band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 142x bekeken

Startende Deathmetal/Blackmetal bandOm mezelf in het kort voor te stellen. Mijn naam is Jessie ik ben een 26 jarige Amsterdammer. Zelf ben ik begonnen als een éénmans band, toch lijkt het me leuker om muziek met andere te maken, die ook in deze genre/genres geinteresseerd is. Ondertussen heb ik wel een zanger gevonden. En zelf speel ik meer als rythm guitarist. Lijkt dit je een interessant aanbod? Laat het me weten!

Muzikantenbank user Jessie KootJessie Koot

Startende Deathmetal band zoekt...

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 136x bekeken

Band in oprichting zoekt nog bassist en 2de gitaarist. We spelen Death met stijl in ontwikkeling. momenteel aanwezig zanger, drummer en gitarist. leefdtij rond 40. Oefenen in Rhoon (omgeving rotterdam). zelf hebben we podium ervaring maar dit is geen pre. Doel lol hebben en kijken waar we uitkomen. bij intresse bel/app Richard. 0655345130

Richard van der Bok

Gitaristen gezocht

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 137x bekeken

Hallo wij zijn een metal band uit Hengelo ov En zijn zoekende naar 2 gitaristen die warm lopen voor lekkere heavy metal en coveren deze op onze eigen manier Wij willen gewoon lekkere metal maken Dus herken jij je zelf in dit profiel stuur dan een bericht Leeftijd indicatie niet belangrijk als je erbij past dan is het goed Gr Dave Pascal en Christian

Muzikantenbank user Christian En Bieb LambertsChristian En Bieb Lamberts

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 132x bekeken

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige MuziekGitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek Ben jij ook een gitarist die houdt van de sfeervolle, melancholische klanken van Hermanos Gutiérrez? Zoek je een medemuzikant om samen dit soort muziek te maken? Dan zijn we mogelijk een goed gitaar duo! Ik ben een gitarist uit Uitgeest (Noord-Holland) en zoek een medegitarist om samen dit soort muziek te maken voor de hobby. Het doel … meer »

Bas Rottier

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSense

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Sologitarist gezocht Allround Coverband NoSenseGezocht een goede 2e sologitarist. Allroundcovers met vooral de hitklassiekers die het kroegpubliek de dansvloer op krijgt. Repeteren elke maandag avond bij BBsound Bredeweg Zevenhuizen (Naast de A12) Ter indicatie de volgende nummers: Long train running Iedereen is van de wereld You oughta know Paid my dues I put a spell on you (CCR versie) Sex on fire Crazy little thing called love Like … meer »

Toon

Muzikanten voor akoestische band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 416x bekeken

Een akoestische band…iets voor jou? Update 18 mei: zijn er nog drummers beschikbaar? Advertentie blijft nog staan t/m zaterdag 25 mei. Gitarist, 60 plus, 30 jaar met plezier en toewijding in diverse bands gespeeld, podiumervaring. Blues, pop, bluesrock en de laatste jaren ook veel akoestisch. Denk bij muziekstijlen o.a. aan: Doobie Brothers, Clapton, Garry Moore, Stones, Eagles, Joe Cocker, … meer »

Sander

Gitarist en toetsenist gezocht tussen de 20 en 30 jaar

Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 143x bekeken

Gitarist en toetsenist gezocht tussen de 20 en 30 jaarHoi allemaal!! Wij zijn de Band Fivetune! We zijn een jonge en energieke band met een breed repertoire. We spelen classics, country en pop. Denk bijvoorbeeld aan Johny B Goode, Sweet home Alabama en iedereen is van de Wereld. We zijn een hobby band en proberen twee keer per maand te repeteren. Dit doen we in een oefenruimte gelegen in Heino. We treden graag op bij lokale evenementen en vinden … meer »

Muzikantenbank user Merel WillemsenMerel Willemsen